Interieurdesigner

Ben jij interieurdesigner en ontwerp je hippe en kleurrijke interieurs? Een neon lamp past daar perfect bij. Lees hier wat neon lampen voor je kan betekenen!

Wie ben jij
Jij bent net begonnen of je bent al jaren top of the game in de interieursector. Als ontwerper zie je trends en grijp je ze met beide handen aan! Om een hip en opvallend interieur een unieke touch te geven ben jij op zoek naar dé trend van dit moment: de led neon lamp.

Voor wie
Jij ontwerpt interieurs voor zowel bedrijven als particulieren. Dat kunnen toffe horecazaken zijn, jonge start-up kantoren of hippe retail-concepten. Voor particulieren is een neonlamp een bijzondere aanwinst voor in de mancave, in de kinderkamer of gewoon boven de bank.

Samenwerking
Wanneer jij een tof interieur ontwerpt en je daar graag een custom neon lamp in wilt hangen, dan werken we graag met je samen. Neonlampen.nl biedt een mooie korting op lampen die jij aanschaft voor een interieur. Hoe meer lampen, hoe meer korting!

Over Neon lampen
Wij leveren zowel standaard als custom neon lampen van hoge kwaliteit. Kijk vooral eens rond op onze website of Instagram om inspiratie op te doen! Een standaard design, een eigen quote of een logo voor het raam: (bijna) alles is mogelijk.

Onze producent heeft meer dan 7 jaar ervaring in het maken van led neonlampen. De ledlampen hebben een lange levensduur: sommige lampen staan al 5 jaar onafgebroken aan! Op iedere lamp zit 2 jaar garantie. Je kunt er dus met zekerheid en vertrouwen eentje bij je klanten aan de muur hangen.

Lijkt het je wel wat, zo’n custom neon led lamp in het interieur van jouw klant? Of wil je nog wat meer informatie?

Neem contact op via: info[@]neonlampen.nl