Logo in neon laten maken?

Jouw logo in neon laten maken? 

Dan ben je bij het juiste adres! Stuur het logo in via het onderstaande formulier op deze pagina! Lees eerst de onderstaande informatie.

Wij leveren eco-vriendelijke neon verlichting voor hippe winkels, horeca of voor in het bedrijfspand als een neon logo. En tegenwoordig mag een opvallende led neon lamp niet ontbreken in jouw bedrijf! Want je straalt -letterlijk- een boodschap uit. Neon lampen verlichten de branding en nodigen uit om binnen te komen. Door een opvallende neon logo te laten maken of de slogan van het bedrijf in neon letters val je meer op. Je kunt jouw logo laten transformeren naar een dimbare neon lamp. Een neon logo is een echte eye-catcher in elke winkelstraat! En hiermee kun je jouw bedrijf laten onderscheiden van je saaie concurrenten.

Waarom een neon logo?
Jouw logo als neon logo in de bijvoorbeeld de etalage zorgt ervoor dat je van veraf herkenbaar bent, vooral wanneer het donker is. Ook overdag is je neon verlichting goed zichtbaar. En door het maken van foto's van jouw neon lamp, kun je meer herkenbaarheid creëren op de social media kanalen! Dit creëert in je zaak samen met de kleuren van jouw huisstijl en branding, een gezellige en hippe sfeer waar mensen graag voor terugkomen. Ook zullen jouw klanten selfies maken van jouw neon logo of van de slogan in neon letters. Jouw klanten zullen hierdoor nieuwe klanten aantrekken. Want klanten die hun selfies delen = de beste vorm van gratis en betrouwbare marketing!

Binnen of buiten?
Van bijna alle logo's kan een neon logo worden gefabriceerd. Onze neon verlichting is gefabriceerd uit led en daarom dimbaar. Wij bieden ook de mogelijkheid om het neon logo binnen of buiten te plaatsen. Wanneer de neon verlichting buiten zou worden bevestigd, zal deze worden geplaatst in een vierkante waterdichte (IP65 waterdicht) doorzichtige box. Voor binnengebruik zal het backboard worden gesneden rondom het neon logo.

Er zijn 2 manieren van bevestigen: via een ophangkit voor achter het raam wat vanaf het plafond is bevestigd, of een montagekit voor aan de muur. Hierbij krijg je een duidelijk handleiding. Piece of cake! Led neon logo's zijn licht van gewicht, niet snel breekbaar en geven geen warmte af. Het onderhouden is door het met een stofdoekje af te nemen en voilà, je neon verlichting kan er weer tegenaan!

Levertijd?
Na goedkeuring van de offerte via e-mail en betaling van de factuur, kan je met een gemiddelde levertijd van 2 weken jouw neon logo ontvangen via FedEx of UPS. Het neon logo zal worden verpakt om beschadigingen te voorkomen tijdens transport. In het pakket zit naast jouw neon logo ook een adapter, dimmer, bevestigingsmateriaal van de montage naar keuze en een handleiding.

Garanties en zekerheden:
Je bent opzoek naar een betrouwbare leverancier die kwaliteit kan leveren. Wij bieden 2 jaar volledige garantie op defecten. Zelfs wanneer het neon logo tijdens transport beschadigd is geraakt, sturen we kosteloos een ander exemplaar op. Onze neon lampen kunnen voor 50.000 uur aanstaan. Dat is 5 jaar onafgebroken aanstaan. Veel ondernemers zijn je al voorgegaan om hun branding te verlichten. Het uitgangspunt van neonlampen.nl is, om neon lampen van hoge kwaliteit met de bijhorende service aan te bieden tegen een schappelijke prijs.

Benieuwd hoe jouw logo er in neon uitziet?
Upload de afbeelding van het logo in het onderstaande formulier en vul alle gegevens in. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op voor een gratis offerte: