Veelgestelde vragen

Neem rustig de tijd om onze veelgestelde vragen en antwoorden te lezen. Mocht je vraag hier niet tussen staan, neem dan contact op.

Custom neon lamp

Ga naar onze tekst neon lamp configurator. Lees de instructies rustig door hoe deze configurator werkt. Klik hier voor de custom neon lamp configurator.

Heb je een logo of ontwerp dat je wilt laten omzetten in een led neon lamp? Dat kan! Stuur jouw logo of ontwerp in voor een offerte. Wij bieden naast de 16 kleuren neonlamp ook uv-print op de backboard aan als, RGB en RGBIC (multicolor) aan om te verwerken in de neon lamp. Vraag hier een offerte aan.

Onze neon lampen worden geproduceerd door het buigen en snijden van neon flex tube in vormen en letters. Een medewerker die bekwaam is in dit vak zal jouw neon lamp handmatig fabriceren. De neon lamp zal worden gemonteerd op een passende achterkant en vervolgens worden aangesloten en getest. De neon lamp zal dan ingepakt worden in een stevige doos voor een veilige verzending.

We hebben 16 verschillende kleuren:

Witte neon
Warm witte neon
Licht rode neon
Rode neon
Licht oranje neon
Oranje neon
Gele neon
Goud gele neon
Licht groene neon
Groene neon
Licht blauwe neon
Blauwe neon
Licht paarse neon
Donker Paarse neon
Perzik roze neon
Licht roze neon
Donker Roze neon

Onze neon lampen zijn alleen voor binnengebruik. De garantie op defecten vervalt wanneer de neon lamp buiten of in een vochtige omgeving zal worden bevestigd.

Ja, onze led neon lampen zijn dimbaar en worden met dimmer geleverd.

De neon lampen hebben een standaard transparante achterkant (backboard) van 5 mm dikte. Wij bieden daarnaast de mogelijkheid voor een uv-print bedrukte achterkant. Deze optie kun je aanvragen via een offerte.

Kies de kleur en lettertype die past waar je de neon lamp wilt plaatsen. Als je een mooie plek in gedachten hebt, meet dan of de 3 meter kabel voldoende is. Heb je meer meters nodig dan kun je dat aangeven in de custom configurator.

Dit kan alleen bij een eigen ontwerp. We kunnen bijvoorbeeld een ingestuurde eigen ontwerp of logo printen op de achterkant. Maar extra tekst zoals een slogan is ook mogelijk.

Je kunt jouw neon lamp aan de muur installeren of bevestigen met een ophangsysteem vanaf het plafond. Gebruik hiervoor de bijgeleverde montagekit. Je krijgt ook een handleiding bij de neon lamp geleverd.

Verzenden

De led neon lamp met gebruiksaanwijzing en een montagekit. Ook een adapter, een dimmer met een afstandsbediening. Samen ingepakt in een stevige doos.

De levertijd is 2/3 weken. Je krijgt van ons een e-mail met de track&trace wanneer jouw neonlamp onderweg is. Alle bestellingen worden verzonden met FedEx. Inclusief verzekering.

We bieden 2 jaar garantie op defecten. Mocht de neon lamp een defect krijgen neem je contact met ons op, mocht het een defect zijn sturen wij kosteloos een nieuwe neon lamp op.

Binnen de EU betalen wij de invoerrechten en importbelastingen.

Wanneer je een neon lamp bezorgd krijgt die beschadigd is geraakt tijdens transport, mag je de neon lamp terugsturen. Je krijgt een vervangend exemplaar toegestuurd.

Neem hiervoor zo snel mogelijk contact op met info[@]neonlampen.nl met foto's en jouw bestelgegevens.

Wanneer je zelf een tekst neon lamp ontwerpt of een eigen ontwerp laat fabriceren via onze webshop, valt deze niet onder het herroepingsrecht. Neon lampen die gefabriceerd worden ‘volgens de specificaties van de consument’ kunnen niet retour worden gestuurd. Neon lampen uit onze shop mogen wel 14 dagen na ontvangt worden retour gestuurd in originele doos + toebehoren.