Custom neonlamp

Ga naar onze tekst neonlamp configurator. Lees rustig de instructies door over hoe deze configurator werkt en plaats je bestelling.

Kies de kleur en het lettertype die passen bij de locatie waar je de led neon lamp wilt plaatsen. Als je al een mooie plek in gedachten hebt, meet dan of de 3 meter kabel voldoende is. Indien je meer meters nodig hebt, kun je dit aangeven in de aangepaste configurator.

Hiervoor hebben wij een aparte pagina.

Heb je een logo of ontwerp dat je wilt laten omzetten in een LED neon lamp? Dat is mogelijk! Stuur ons jouw logo of ontwerp in voor een offerte. Naast de 16 kleuren in neon bieden we ook UV-print op de achterplaat, hiermee kun je extra tekst of kleuren laten afdrukken. RGB en RGBIC (multicolor) bieden wij ook aan als opties om in de neon lamp te verwerken.

Onze led neon lampen zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Ja, bij elke bestelling kun je aangeven dat je een dimmer mee wilt laten leveren.

Verzenden

De levertijd is gemiddeld 2 weken. Een spoedlevering kan altijd, neem wel van de voren contact op of wij op de gevraagde datum kunnen leveren.

Wanneer je een neon lamp bezorgd krijgt die beschadigd is geraakt tijdens transport, mag je de neon lamp terugsturen. Je krijgt een vervangend exemplaar toegestuurd. Neem hiervoor zo snel mogelijk contact op met info[@]neonlampen.nl. En stuur foto's en jouw bestelgegevens.

Garantie

We bieden een garantie van 2 jaar op eventuele defecten. Mocht de neonlamp defect raken, neem dan contact met ons op. Als het een defect betreft door een fabricage fout, sturen wij kosteloos een nieuwe neon lamp op.

Bekijk onze algemene voorwaarden.