neonlamp installeren

Het installeren van een neon lamp is vrij eenvoudig. Deze pagina helpt je om in elke woonkamer, hal of slaapkamer of bedrijf jouw bestelde neon lamp op te hangen. Je hoeft hiervoor geen bob de bouwer te zijn of een klusdienst in te huren. Je mag natuurlijk altijd je vrienden, complete schoonfamilie of je favoriete buren uitnodigen om gezellig te komen helpen!

Materialen:
waterpas, potlood, boor, meetlint, schroevendraaier, schroeven en ophangmateriaal dat bij de neonlamp geleverd is.

1. Locatie:
Kies waar in de ruimte en op welke hoogte je jouw neon verlichting wilt ophangen. De optimale hoogte voor neon op muren, is 150 cm hoog vanaf de grond. Plaats de neon lamp tegen de muur en gebruik een potlood om de afstanden te markeren met een potlood voordat u de de gaatjes gaat boren. Maak met het potlood een cirkel van het gat en een kruisje of sterretje als markeerpunt. Controleer met een waterpas of de gaatjes even zijn.

Boren
Houdt de boor recht in uw handen. Boor vervolgens zachtjes verder en breng de boor van tijd tot tijd terug, terwijl hij draait. Als je de gaatjes hebt geboord plaats je deze pluggen in de gaatjes en volg je de instructies en plaats de neon lamp voorzichtig tegen de muur. Bevestig de meegeleverde bevestigingsmaterialen van het neon lamp zoals in de handleiding omschreven staat.

Wanneer de neon lamp aan de muur is bevestigd kun je de kabel wegwerken met een kabelgoot. Maak een foto van je neon lamp en deel deze op je social media en geef ons een review!

Wil je een neon lamp ophangen?
Lees de onderstaande instructies goed door.

.