neon lamp installeren

Wij leveren kant-en-klare neonlampen, wat betekent dat je de neonlamp alleen nog maar hoeft te installeren tegen de wand of op te hangen met behulp van een eenvoudig systeem achter het raam. Onze neonlampen worden zorgvuldig verpakt in een stevige doos. Daarin vind je de gebruiksaanwijzing en alle benodigde materialen om de neonlamp makkelijk te bevestigen

Het installeren van onze led neon lampen is daarom vrij eenvoudig. Deze pagina helpt je om in elke woonkamer, hal of slaapkamer of bedrijf jouw bestelde neon lamp op te hangen.

Materialen:
waterpas, potlood, boor, meetlint, schroevendraaier, schroeven en ophangmateriaal dat bij de neon lamp geleverd is.

1. Locatie:
Kies waar in de ruimte en op welke hoogte je jouw neon verlichting wilt ophangen. De optimale hoogte voor neon op muren, is 150 cm hoog vanaf de grond. Plaats de neon lamp tegen de muur en gebruik een potlood om de afstanden te markeren met een potlood voordat u de de gaatjes gaat boren. Maak met het potlood een cirkel van het gat en een kruisje of sterretje als markeerpunt. Controleer met een waterpas of de gaatjes even zijn.

Boren
Houdt de boor recht in uw handen. Boor vervolgens zachtjes verder en breng de boor van tijd tot tijd terug, terwijl hij draait. Als je de gaatjes hebt geboord plaats je deze pluggen in de gaatjes en volg je de instructies en plaats de neon lamp voorzichtig tegen de muur. Bevestig de meegeleverde bevestigingsmaterialen van het neon lamp zoals in de handleiding omschreven staat.

Wanneer de neon lamp aan de muur is bevestigd kun je de kabel wegwerken met een kabelgoot.

Wil je een neon lamp ophangen?
Lees de onderstaande instructies goed door.

.


Nog geen neon lamp? Maak een tekst neon sign in onze webshop. Zoek je naar een opvallende manier om je logo in de schijnwerpers te zetten? Je kunt bij ons van je logo een custom led neon laten maken. Hiermee geef je je merk een opvallende uitstraling die zeker de aandacht zal trekken van potentiële klanten.