Tekst neon verlichting laten maken

Leestijd: 3 minuten

Waarom een neon lamp?

Met een neon lamp straal je een boodschap uit. Het mag je eigen naam zijn of jouw bedrijfsnaam als neon verlichting. Maar ook een mooi design kan omgezet worden in een dimbare neon lamp. Een neon lamp zorgt voor sfeer en een mooie aanvulling als decoratie in jouw woonkamer of bedrijfsruimte. Er zijn veel mogelijkheden toepasbaar voor een neon lamp. Omdat een neon lamp opvalt is het uitermate goed geschikt voor marketing en voor selfies van jouw klanten. De beste reclame voor je bedrijf is mond tot mond reclame en dat is ook mogelijk met neon lampen. Een neon lamp kan achter het raam worden geplaatst via een ophangsysteem van ijzerdraad. Of een neon lamp kan worden geplaatst in de bedrijfsruimte zelf waarmee klanten op de foto kunnen. Het kan een leuke tekst zijn of de bedrijfsnaam. Ook heb je de mogelijkheden voor engelen vleugels of een pijl met selfie hier boven een passpiegel.Hoe werkt een neon lamp?
Onze neon lampen werken op hoge kwaliteit 12volt led diodes. Onze led neonlampen zijn gefabriceerd uit hoge kwaliteit led diodes en gaan 50.000 uur mee. Dit staat voor minimaal 5 jaar onafgebroken aanstaan! Een van de zorgen die jij als klant hebt wanneer je een neonlamp bij ons wilt kopen is hoe lang deze meegaat en wat je terugkrijgt voor jouw investering. Daarom verkopen wij kwaliteit. Onze neon verlichting zijn geproduceerd voor binnen gebruik in een niet vochtige omgeving. Bij het kopen krijg je standaard 2 jaar garantie op defecten.

Kortom, onze led neon lampen zijn ongelooflijk duurzaam en met een gegarandeerde levensduur van 50.000 uur bewijst dat het aanschaffen onze neon verlichting een goed alternatief is voor de duurdere geblazen neon.Wat kost een neon lamp?
Wil je een tekst neonlamp kopen dan betaal je €250 tot €3000 euro. Onze tekst neon lampen zijn geheel naar wens te personaliseren. Hoe meer tekst, hoe meer je betaald. De gemiddelde breedte voor een tekst neon lamp is 70cm en het gemiddelde bedrag tussen de €400/€700. Wil je alvast weten hoe jouw naam in neon verlichting eruit ziet voordat je een neon lamp wilt gaan kopen? Maak je eigen custom neon lamp dan hier en zie direct wat de prijs zal zijn. De prijzen zijn inclusief BTW. Bedrijven krijgen na levering een factuur voor de boekhouding.Is een neonlamp dimbaar?
Onze neon lampen zijn dimbaar via een afstandbediening. Een dimmer is handig omdat een grote neon lamp best fel een ruimte kan oplichten. Je kunt de dimmer selecteren in de keuze opties bij de custom tekst/naam neon lamp maker. Deze dimmer is met een plug en play methode makkelijk tussen de neon lamp en de adapter te plaatsen. Dit kun je zelf doen, de batterijen zijn niet in de afstandbediening aanwezig dus die moet je zelf aanschaffen.Wat is de levertijd van een neon lamp?
De productietijd is ongeveer een week + 1 week verzending. Elke neon lamp zal door een medewerker met de hand worden gemaakt en worden getest! Hierdoor kunnen wij zeker dat wij kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten. De gemiddelde levertijd vanaf het moment van bestellen is 2 weken. Via FedEx zal de neon lamp in een stevige doos worden verzonden. Wij geven natuurlijk altijd 100% volledige garantie op de verzending.Eigen ontwerp?

Ben je creatief en heb je zelf een eigen neonlamp gemaakt? Dit kan worden omgezet in een dimbare neon lamp. Vraag hier een offerte aan voor een neon lamp op maat. Maar dat mag ook het bedrijfslogo zijn of een logo voor je podcast. Het logo dat je in wilt sturen moet wel jpeg formaat zijn. Je krijgt dan van ons binnen 1/2 werkdagen een offerte op maat.