Néonlamp personnalisé

Ga Naar Onze Configurateur de néonlamp tekst. Lees Rustig de Instructies Door sur Hoe Deze configurator werkt en plaats je bendelth.

Kies de kleur en het tortype die passen bij de locatie waar je de led la lampe néon wilt plaatsen. Als je al een mooïe plek in gedachten hebt, rencontre dan de de 3 mètres Kabel Voldoende est. Indien je meer mètres nodig hebt, kun je dit aangeven in de aangepaste configurator.

Hiervoor Hebben wij een Apparter la pagine.

Heb je een logo of ontwerp dat je wilt laten omzetten in een led néon lamp? Dat est mogelijk! Stuur ons Jouw Logo d'Ontwerp à Voor Een Offre. Naast de 16 kleuren dans le néon bieden we ook uv-imprime de l'achterplaat, hiermee kun je extra tekst de kleuren laten afdrukken. Rgb en rgbic (multicolor) bieden wij ook aan als opties om in deeon lamp te verwerken.

ONZE LED NEON LAMPEN ZIJN GESCHIKT VOOR ZOWEL BINNEN-ALS BUITENGEBRUIK.

JA, Bij Elke Begelling Kun JE Aangeven Dat Je een Dimmer Mee Wilt laten Leveren.

Verzenden

De Levertijd est Gemiddeld 2 Weken. Een Spoedlevering Kan Altijd, Neem Wel van de Voren Contact OP de Wij Op de Gevraagde Datum Kunnen Leveren.

Wanneer je een néon lamp bezorgd krijgt die beschadigd is geraakt tijdens transport, mag je de néon lamp teugsturen. Je krijgt een vervangend exemplaar toegesttuurd. Neem Hiervoor Zo Snel Mogelijk Contact op Met info [@] neonlampen.nl. En Stuur Foto's en Jouw Bodelgegevens.

Garantie

Nous avons Bieden Een Garantie van 2 Jaar OP Eventuele Defecten. Mocht de Neonlamp Defec Raken, Neem Dan Contact Met Ons Op. Als het een défaut betreft porte een tissuage fout, Sturen wij kosteloos een nieuwe lampe au néon.

Bekijk onze algemene voorwaarden.