Installeren de lampe néon

Wij leveren kant-en-klare néonlampen, wattekent dat je de neonlamp alleen nog maar hoeft te installEren tegen de wand of op te hangen rencontré behulp van een eenvoudig systeem achter het raam. Onze néonlampen worden zorgvuldig verpakt dans een stevige doos. Daarin Vind je de Gebruiksaanwijzing en alle Benodigde Materating Om de Neonlamp Makkelijk Te Bevestigen

Het installeren van onze LED Lampen néon est daarom vrij eenvoudig. Deze Pagina Helpt Je om dans Elke Woonkamer, Hal de Slaapkamer de Bedrijf Jouw Bestelde Neon Lamp OP TE HENNEN.

Mateen:
WaterPas, Potlood, Boor, Mettlint, Schroevendraaier, Schroeven en Ophangmateriaal dat bij de néon geleverd est.

1. Locatie:
Kies waar in de ruimte en op welke hoogte je jouw néon verlichting wilt ophangen. De Optimale Hoogte Voor Neon OP Muren, est de 150 cm Hoog Vanaf de Grond. Plaats de néon lamp tegen de muur en gebruik een potlood om de afstanden te marqueren a rencontré een potlood voordat u de de de de de de de de de def gaatjes boren. Maak a rencontré Het Potlood Een Cirkel van Het Gat en Een Kruisje de Sterretje als Markeerpunt. Controleer a rencontré les waterpas de De Gaatjes même Zijn.

Boren
Houdt de Boor Recht dans UW HANDEN. BOOR VERVOLGENS ZACHTJES VERDER EN BRENG DE BOOR VAN TIJD TOT TIJD TERUG, TERWIJL HIJ DRAAIT. Als je de gaatjes hebt geboord plaats je deze pluggen in de gaatjes en volg je de instructies en plaats de néon lamp voorzichtig tegen de muur. Bevestig de Meegeleverde BesestigingsMaterialen van het néon lampe zoals in de hantier omschreven staat.

Wanneer de Neon Lamp Aan de Muur est Bevestigd Kun Je de Kabel Wegwerken Met Een Kabelgoot.

Wil je een la lampe néon ophangen?
Lees de ONDERSTAANDE instruit la porte du rot.

.


Lampe au néon de Nog Geen? Maak Een signe de néon tekst Dans onze Webshop. Zoek je naar een opvallende manier om je logo dans de schijnwerpers te zetten? Je kunt bij ons van je Logo een Custom LED Neon laten Maken. Hiermee geef je je merk een opvallende uitstraming die zeker de aandacht zal trekken van potentiële klanten.