Naam neon lamp laten maken

Je kunt bij ons een tekst neon lamp laten maken. Dat kan via onze configurator die kun je hier vinden.

Met deze handige tool kun je jouw eigen favoriete neon verlichting zelf creëren. Je kunt jouw favoriete lettertypes uitkiezen, zoals een handgeschreven, zakelijk of creatief lettertype. Ook zijn meer lettertypes mogelijk vanaf 70cm. Ook zie je direct de prijs. Deze prijs is inclusief btw. Bedrijven krijgen na levering een factuur van ons voor de boekhouding per e-mail opgestuurd.

Wij leveren de beste kwaliteit neon dat toegepast kan worden voor in je woonkamer, je bedrijfsruimte of voor in je podcast studio. Onze neon lampen kunnen 5 jaar onafgebroken aanstaan en wij geven 2 jaar garantie op defecten.

Hoe werkt de neon lamp configurator?
Kies je kleur en de grootte van de neonlamp. Hoe groter, hoe meer tekst er op de neon lamp geplaatst kan worden. Meet eerst de ruimte op waar je jouw tekst neon lamp precies wilt hebben. Dan kun je kijken of de ruimte groot genoeg is of dat de neon lamp iets groter mag. De gemiddelde breedte van een tekst neonlamp is 70cm.

Breedte:
Kies aan de hand van de lengte van je tekst de breedte. Je kunt teksten ook onder elkaar zetten. Zie je de tekst niet goed? Gebruik dan de + knop om de tekst te vergroten. Je kunt ook de tekst link, verticaal of rechts centreren.

Kies lettertype:
Voor welke stijl bij jouw neon lamp kies jij? De keuze van het lettertype is voor een groot deel bepalend voor de stijl van jouw neon lamp. Kies het lettertype welke bij jouw wensen past.

Welke kleur?
De lichtkleur bepaalt de sfeer in jouw kamer. Kies jouw favoriete kleur. Je kunt bij ons kiezen uit maar liefst 16 kleuren.

Kies de achtergrond van het voorbeeld:
Hierbij kun je een achtergrond kiezen die gelijk staat aan de achtergrond waarop jij de neonlamp wilt plaatsen.

Waar wil je de neon lamp plaatsen? Aan de muur of achter het raam?
Je kunt kiezen voor een montage kit om de neon lamp aan de muur te plaatsen of een ophangsysteem van ijzerdraad om de neon lamp achter je raam te plaatsen.

Kies de vorm van de achterwand van de neon lamp:
Je kunt kiezen uit 4 mogelijkheden.
Cut to shape: de backboard is mooi gevormd rond de letters.
Rectangle: vierkant backboard zorgt voor een opvallende vierkante neonlamp.
Cut to text: kan worden bijvoorbeeld gebruikt om op een poster te plakken.
Acrylic stand: De naam zegt het al, je krijgt een stand om de neonlamp recht op te zetten.

Productietijd
Vanaf de productie tot het ontvangen is gemiddeld ± 2 weken. Wij geven daarnaast 100% garantie op de verzending.

Start met het maken van jouw eigen tekst led neon lamp hier.